Stimaţi colegi formatori,vă invit ca în cadrul acestei reviste să vă manifestaţi profesionalismul şi să împărtăşiţi din experienţa domniilor voastre şi altor colegi mai tineri în ale meseriei.
PARTENERIATUL PENTRU CALITATE ŞI CONCURENŢA CORECTĂ
În această săptămână a avut loc la Galaţi prima întâlnire între două şcoli unde s-au pus bazele unui parteneriat pentru calitate şi concurenţa corectă.
Este prima întâlnire de acest gen care are ca scop întărirea poziţiei şcolilor de şoferi mici şi mijlocii şi de ridicare a standardelor de calitate.
Elementul esenţial al discuţiilor a fost constituit din faptul că cei prezenţi nu îşi doresc eliminarea concurenţei ci găsirea de metode prin care să se îmbunătăţească calitatea procesului educaţional,metode de eficientizare a activităţii şcolilor de şoferi,metode de reducere a actului birocratic în favoarea şi beneficiul exclusiv al procesului de învăţământ.
S-au lăsat la o parte prejudecăţile şi orgoliile personale,s-au uitat vechile anemozităţi şi s-a trecut la dialog.
Invităm şcolile de şoferi care cred că se regăsesc în acest parteneriat să colaboreze pentru câştigul şi bunăstarea comună.
E LOC SUB SOARE PENTRU TOATĂ LUMEA !

De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei???
E foarte simplu, ele citesc: BE MY WIFE!!!!
 

Titlul paginii web

 
 

RECLAMAŢIA CITITORULUI

DESPRE DOM' SUBINSPECTOR STRAINU FLORIN-EXAMINATOR--S.E.I.P .TULCEA
Well... am cautat un site in care sa-mi pot afisa nemultumirea fata de modul in care un domn ofiter, caruia, desi angajat la serviciul amintit, cred ca i se aplica in continuare prevederile legii 360/2002, generic numita si statutul politistilor, pe gradul si numele sau de subinspector STRAINU FLORIAN.
Stimati doritori ai permisului de conducere din Tulcea, daca aveti ghinionul de a da examen cu acest personaj, exceptand eventualitatea in care, eu stiu, sunteti sigur ca veti promova examenul, consider ca aveti 90% sanse de a pica examenul, doar pentru ca asa vor muschiii lui, deoarece:

a. se va tipa la dumneavoastra de la bun inceput, omul nestiind sa vorbeasca civilizat;
b. martorul va semna, imediat cum intra in masina, fisa de examinare, si va sta cuminte in spate, fara sa vada sau sa auda ceva (ca doar urmeaza el !);
c. se vor face aluzii transparente la capacitatea intelectuala (bineinteles redusa) a candidatului, iar personajul se va da in stamba cu stiinta domniei sale in legile romanesti, chiar cu riscul de a fi varza (indrazneste careva sa comenteze?);
d. in timpul examenului va efectua manevre de franare a autoturismului, deoarece e ferm convins ca busesti stalpul, bordura, pe cel din fata... va deschide usa, va masura din priviri distanta, si iti spune acru: "Continuati!" (oricum nu scapi!!!), desi OMIRA 574, art. 19, alin. 5, lit. a, spune ca poti primi "respins" pentru asa ceva - deci, de ce te mai lasa sa continui? cumva pentru ca are temeri? (auzi, ai mai trecut pe la oftalmolog in ultima vreme?);
e. dupa ce se termina examenul, martorul coboara imediat, iar daca incepi sa speri ca ai promovat, omul iti spune zambind ca ai gresit la... si va bifa ceva in plus, ca sa ai peste 21 puncte de penalizare (ce, credeai c-ai luat, a?, zice el politicos), si motiveaza ca ceilalti participanti la trafic vor fi efectuat virajele doar pentru ca nu le-ai acordat tu prioritate (asa capacitate telepatica doar bivolaru spera sa aiba!- ce cauti bai nene aici, mai lasa-ne!);


Pentru celelate 10%, de succes, cred ca ati picat de suficient de multe ori examenul cu acest ofiteras, si v-ati gandit cum sa fiti sigur ca veti lua examenul (ca doar o viata are omul, cat poti sa tot dai examene!!!).

Eeeee, domnu' subinspector, nici nu stii cand o sa fii inregistrat si filmat la examenele de obtinere a permisului pe care le tot dau unii, si atunci, sa te tii... ca politistii sunt cercetati si penal, si disciplinar, iar daca nu o iei pe partea penala (desi comportamentul matale se incadreaza in mare la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, si neglijenta in serviciu), ai mari sanse s-o iei pe aia disciplinara.

Mult succes in activitatea viitoare domnu' subinspectoras... si sa nu crezi ca lumea nu stie care sunt mijloacele de proba acceptate de c.pr.pen..
Si poate te lasi de meserie...
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one