Stimaţi colegi formatori,vă invit ca în cadrul acestei reviste să vă manifestaţi profesionalismul şi să împărtăşiţi din experienţa domniilor voastre şi altor colegi mai tineri în ale meseriei.
PARTENERIATUL PENTRU CALITATE ŞI CONCURENŢA CORECTĂ
În această săptămână a avut loc la Galaţi prima întâlnire între două şcoli unde s-au pus bazele unui parteneriat pentru calitate şi concurenţa corectă.
Este prima întâlnire de acest gen care are ca scop întărirea poziţiei şcolilor de şoferi mici şi mijlocii şi de ridicare a standardelor de calitate.
Elementul esenţial al discuţiilor a fost constituit din faptul că cei prezenţi nu îşi doresc eliminarea concurenţei ci găsirea de metode prin care să se îmbunătăţească calitatea procesului educaţional,metode de eficientizare a activităţii şcolilor de şoferi,metode de reducere a actului birocratic în favoarea şi beneficiul exclusiv al procesului de învăţământ.
S-au lăsat la o parte prejudecăţile şi orgoliile personale,s-au uitat vechile anemozităţi şi s-a trecut la dialog.
Invităm şcolile de şoferi care cred că se regăsesc în acest parteneriat să colaboreze pentru câştigul şi bunăstarea comună.
E LOC SUB SOARE PENTRU TOATĂ LUMEA !

De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei???
E foarte simplu, ele citesc: BE MY WIFE!!!!
 

Titlul paginii web

 
 

PE SCURT

Şoferie, te halesc!
aprilie 12, 2010 ·
“Guvernul taxează şoferii care iau autostopişti cu reţinerea plăcuţelor de înmatriculare timp de şase luni.”
Guvernul a aprobat, luni, ordonanţa de urgenţă pentru combaterea pirateriei în transportul rutier de persoane. Astfel, persoanele care prestează serviciile de transport rutier fără autorizaţie vor fi sancţionate prin pierderea dreptului de utilizare a autovehiculului timp de şase luni, prin reţinerea plăcuţelor de înmatriculare împreună cu certificatul de înmatriculare. Acestea se predau inspectoratului judeţean de poliţie care notifică deţinătorul autovehiculului faptul că suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare, încetează la şase luni de la data procesului verbal de reţinere a acestora şi după achitarea amenzii.
Aveţi grijă pe cine luaţi în maşină… guvernul veghează !
LA GALAŢI
De ieri am inceput sa eliberez tichete RABLA in schimbul autoturismelor .
zilnic 8-16 in Str.Stefan cel Mare nr. 3 in incinta Intertrans.
Pe cai tichetele sunt limitate
TRABANTUL ELECTRIC DE LA GALAŢI
Este vorba despre un Trabant 601, transformat intr-o bijuterie care, pe timp de criza, este o avere la casa omului. Inventatorul, Marin Dobre, e poreclit de galateni "parintele Trabantului electric". El a inlocuit motorul vechi si poluant cu unul electric. Dupa ce este incarcat la priza timp de doua ore, Trabantul poate parcurge circa 160 de km la viteza de 50 de km /ora. "Avea un motor 600 de cm cubi, foarte poluant si extrem de zgomotos. L-am inlocuit cu un motor de 11 KW si 8 baterii", ne-a declarat Marin. El spune ca "electrificarea" Trabantului l-a costat destul de scump, cam 7.000 de euro. "Dar face, pentru ca acum am mai multa trecere la doamne", ne-a spus, amuzat, galateanul.Autori: Daria Petre
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one