Stimaţi colegi formatori,vă invit ca în cadrul acestei reviste să vă manifestaţi profesionalismul şi să împărtăşiţi din experienţa domniilor voastre şi altor colegi mai tineri în ale meseriei.
PARTENERIATUL PENTRU CALITATE ŞI CONCURENŢA CORECTĂ
În această săptămână a avut loc la Galaţi prima întâlnire între două şcoli unde s-au pus bazele unui parteneriat pentru calitate şi concurenţa corectă.
Este prima întâlnire de acest gen care are ca scop întărirea poziţiei şcolilor de şoferi mici şi mijlocii şi de ridicare a standardelor de calitate.
Elementul esenţial al discuţiilor a fost constituit din faptul că cei prezenţi nu îşi doresc eliminarea concurenţei ci găsirea de metode prin care să se îmbunătăţească calitatea procesului educaţional,metode de eficientizare a activităţii şcolilor de şoferi,metode de reducere a actului birocratic în favoarea şi beneficiul exclusiv al procesului de învăţământ.
S-au lăsat la o parte prejudecăţile şi orgoliile personale,s-au uitat vechile anemozităţi şi s-a trecut la dialog.
Invităm şcolile de şoferi care cred că se regăsesc în acest parteneriat să colaboreze pentru câştigul şi bunăstarea comună.
E LOC SUB SOARE PENTRU TOATĂ LUMEA !

De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei???
E foarte simplu, ele citesc: BE MY WIFE!!!!
 

Titlul paginii web

 
 

PAGINA DE START

BINE AI VENIT DRAGA CITITORULE !

Aceasta este o revista virtuala care am dori sa vina in ajutorul dumneavoastra in vederea alegerii unei scoli de soferi care sa va ajute nu numai sa obtineti permisul de conducere ci sa-l si puteti utiliza sanatos,pentru a va putea bucura alaturi de familie si prieteni de avantajele unui permis de conducere.

Va rugam pe aceasta cale sa ne sprijini sa putem aduce in fata celorlalti cititori impresii cu privire la experientele ce le aveti.

Daca aveti si talent literar este perfect !

Va  invitam alaturi de noi sa scrieti din placere.

Nu putem sa va dam bani pentru ca aceasta nu este o activitate comerciala.

Toti o facem pe baza de voluntariat.

 

VA MULTUMIM !

IFTIMIE NICOLAE FLORIN

promotorul revistei

 

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one