Stimaţi colegi formatori,vă invit ca în cadrul acestei reviste să vă manifestaţi profesionalismul şi să împărtăşiţi din experienţa domniilor voastre şi altor colegi mai tineri în ale meseriei.
PARTENERIATUL PENTRU CALITATE ŞI CONCURENŢA CORECTĂ
În această săptămână a avut loc la Galaţi prima întâlnire între două şcoli unde s-au pus bazele unui parteneriat pentru calitate şi concurenţa corectă.
Este prima întâlnire de acest gen care are ca scop întărirea poziţiei şcolilor de şoferi mici şi mijlocii şi de ridicare a standardelor de calitate.
Elementul esenţial al discuţiilor a fost constituit din faptul că cei prezenţi nu îşi doresc eliminarea concurenţei ci găsirea de metode prin care să se îmbunătăţească calitatea procesului educaţional,metode de eficientizare a activităţii şcolilor de şoferi,metode de reducere a actului birocratic în favoarea şi beneficiul exclusiv al procesului de învăţământ.
S-au lăsat la o parte prejudecăţile şi orgoliile personale,s-au uitat vechile anemozităţi şi s-a trecut la dialog.
Invităm şcolile de şoferi care cred că se regăsesc în acest parteneriat să colaboreze pentru câştigul şi bunăstarea comună.
E LOC SUB SOARE PENTRU TOATĂ LUMEA !

De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei???
E foarte simplu, ele citesc: BE MY WIFE!!!!
 

Titlul paginii web

 
 

EDITORIAL

PERMISUL DE CONDUCERE ROZAm întâlnit în decursul anilor de activitate ,domniţe care încercau să mă lămurească alintându-se, că ele nu ar dori sa se chinuie făcând şcoala de şoferi şi că de fapt lor le-ar trebui un permis de conducere mai simplu care să le permită să conducă numai în afara oraşului ,doar ziua şi că nu le-ar fi necesar să înveţe lucruri grele cum ar fi manevrele de pornire din rampă,parcări,garări şi alte chestii imposibile.
Într-un acces cinic de glumă ,le-am spus că ar exista o astfel de soluţie dar că va trebui să îşi manifeste obţiunea în această privinţă şi anume să solicite PERMISUL ROZ, care odată obţinut le dă dreptul de a conduce numai ziua,în afara oraşului şi numai în condiţii meteorologice bune,numai în prezenţa soţului.
Au fost încântate să constate ca există o aşa variantă făcută întocmai voinţei lor.
Luându-ne cu treaba am uitat de „promisiunea” făcută şi m-am pomenit că atunci când a venit vremea manevrelor,mi-au amintit prinţesele că ele sunt cele ce doresc permisul roz.
În hohote de râs, nu am reuşit să mă stăpânesc decât după mult timp şi cu o oarecare greutate de abia am catadicsit să explic că nicaieri în lume nu există aşa ceva şi că nu putem să fim participanţi la trafic fară bagajul minim de cunoştinţe necesar acestei activităţi.
Au înţeles cu greu fetele dar a rămas de poveste păţania lor ,de care ne aducem mereu aminte cu plăcere.
Aşa este şoferia asta (aşa cum îmi place mereu să spun) mai grea decât carnea de porc.


IFTIMIE NICOLAE FLORIN
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one