Stimaţi colegi formatori,vă invit ca în cadrul acestei reviste să vă manifestaţi profesionalismul şi să împărtăşiţi din experienţa domniilor voastre şi altor colegi mai tineri în ale meseriei.
PARTENERIATUL PENTRU CALITATE ŞI CONCURENŢA CORECTĂ
În această săptămână a avut loc la Galaţi prima întâlnire între două şcoli unde s-au pus bazele unui parteneriat pentru calitate şi concurenţa corectă.
Este prima întâlnire de acest gen care are ca scop întărirea poziţiei şcolilor de şoferi mici şi mijlocii şi de ridicare a standardelor de calitate.
Elementul esenţial al discuţiilor a fost constituit din faptul că cei prezenţi nu îşi doresc eliminarea concurenţei ci găsirea de metode prin care să se îmbunătăţească calitatea procesului educaţional,metode de eficientizare a activităţii şcolilor de şoferi,metode de reducere a actului birocratic în favoarea şi beneficiul exclusiv al procesului de învăţământ.
S-au lăsat la o parte prejudecăţile şi orgoliile personale,s-au uitat vechile anemozităţi şi s-a trecut la dialog.
Invităm şcolile de şoferi care cred că se regăsesc în acest parteneriat să colaboreze pentru câştigul şi bunăstarea comună.
E LOC SUB SOARE PENTRU TOATĂ LUMEA !

De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei???
E foarte simplu, ele citesc: BE MY WIFE!!!!
 

Titlul paginii web

 
 

ACŢIUNE EDUCATIVĂ

Astăzi 09.06.2010 la orele 10,30 la COLEGIUL TEHNIC PAUL DIMO s-a desfăşurat seminarul cu tema:
"EDUCAŢIA RUTIERĂ A TINERILOR,OBIECTIV MAJOR ÎN REDUCEREA NUMĂRULUI DE ACCIDENTE RUTIERE" , acţiune în parteneriat cu şcoala de şoferi EURO STYLE-PILOT din Galaţi cu ocazia "ZILELOR COLEGIULUI TEHNIC PAUL DIMO.
Acţiunea a avut o participare cu mult peste aşteptările organizatorilor care au facut cu greu faţă provocării.
Totul a început printr-o prezentare a seminarului de către echipa de specialişti ai şcolii de şoferi EURO STYLE-PILOT din Galaţi iar pe final elevii au fost testaţi printr-un chestionar întocmai unui examen real.
Participanţii şi-au putut etala şi abilităţile practice de viitori conducători auto pe un simulator auto performant .
Cireaşa de pe tort a fost reprezentată de o surpriză a organizatorilor seminarului,un test drive organizat într-un loc autorizat ,la care au participat parte din cei prezenţi selectaţi pe criterii de capacitate teoretică.
Surpriza BOMBĂ a fost aceea că în timp ce elevii prestau la test drive alături de instructorii lor ,au fost opriţi pentru un "TIME OUT" de un echipaj al şcolii de şoferi condus de directorul general al S.C. EURO STYLE S.R.L. care împreună cu sponsorul S.C. MARTENS S.A (fabrica de bere) au "premiat" pe toţi participanţii cu o bere rece (DRIVER-fără alcool).
Acţiunea a avut un impact deosebit în rîndul tinerilor îndeosebi ,care, nu se aşteptau la o asa surpriză dat fiind faptul că pentru ei cel mai important moment a fost reprezentat după cum uşor puteţi intui chiar test drive-ul.
Cu atât mai mult cu cât victoria a fost stropită şi cu bere rece.
Pe final vă facem cunoscut faptul că în anii '70 fostul liceu industrial nr.4 Energetic dispunea de o şcoală de şoferi proprie.
Acţiunea va continua şi pe viitor mulţumită programului de parteneriat astfel creat între cele două instituţii.

DRUM ÎNTINS !


vom reveni cu amănunte proaspete de la faţa locului.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one